ילד בן 3.5 שסובל מנזלת בצורה יוצאת דופן בלילות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/01/2012 | 08:29 | מאת: אפרת

בני בן 3.5 שנים!!! (ילד שני מתוך שלושה הורים מנוסים..) בכל פעם שהוא מנוזל כל הבית לא ישן. הוא מתעורר מדי חצי שעה בצרחות "נזלת" ומתיישב. מתקשה להירדם בחזרה. אנחנו משתמשים במי מלח, מכשיר אדים קרים על בסיס כמעט קבוע.במהלך היום סובל מהנזלת אך לאחרונה מצליח להתגבר.. רופא א.א.ג לא ראה דבר בבדיקה חיצונית בגיל שנתיים. האם לדעתך מצריך בדיקה רפואית או שמדובר בילד עדין יותר? האם יעבור עם הגיל או מצריך תרופה מיוחדת? תודה מראש על כל מענה.

שלום אפרת רצוי לחזור לבדיקה אצל רופא אאג. הסיבות לנזלת יכולות להיות מרובים, השכיחים הם שקד שלישי מוגדל, נזלת אלרגית וסינוסיטיס כרונית. ניתן לנסות טיפול תרופתי בתרסיס אפי סטירוראידלי או אנטיהיסטמני זאת כמובן אחרי בדיקת רופא בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים