. מוגדלי אדנואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/01/2012 | 16:02 | מאת: רוני

שלום בני בן השנה וכמעט 10 חודשים כל הזמן יורק, אין לו שיניים שיוצאות או דלקות בפה אבל יורק כל הזמן. הרופא שלך אותו לצילום *וזה מה שהיה כתוב - מה זה אומר??? צדדי) נזופארינקס (צילו צילו ============================ תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות קלה של תעלת האוויר. . מוגדלי אדנואיד

שלום רוני הצילום מראה הגדלה מסוימת של השקד השלישי, תופעה שקיימת במרבית הילדים בגיל של בנך. האם המצצא בצילום קשור לתלונות הילד? לא בטוח. אתם צריכים לשוב עם תוצאות הצילום לרופא המפנה להשלמת הברור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים