ניתוח שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/01/2012 | 23:38 | מאת: בטי

שלום ד"ר גורדין אריה! בני בן שנה ואבעה חודשים,בגיל חודש הוא התקרר שזה אומר שיעול ונזלת,הרופא אמרה לעשות לו אינלציות עם מי מלח+תרסיס מי מלח,שזה לא עזר,לאחר מכן רופא א.א.ג נתן לו טיפות פנסטיל שגם זה לא עזר.לפני שלושה חודשים הינו אצל א.א.ג אחר שהבחין שיש לו שקד שלישי מוגדל,אבל ביקש שנמתין עוד קצת,ולפני שבוע הינו שוב פעם בביקורת והוא הפנה אותנו לניתוח ובמקביל נתן לו avamys ואמר שאם זה יעזור אז שנבטל את הניתוח,אבל לצערינו גם זה לא עזר והמצב רק מחמיר היום כבר יותר קשה לו לנשום בלילה,ביום יש לו נזלת ללא סוף שמלווה בחירחורים. שאלתי אליך האם גם אתה חושב שצריך לעשות לו את הניתוח או שהוא קטן מידי וכדאי להמתין עוד קצת? אשמח עם תענה לי בהקדם מכיוון שאנחנו ממתינים לתור. תודה.

שלום בטי אני לא יכול לחוות דעה ספציפית ללא בדיקת הילד. בכל מקרה אין מגבלת גיל לניתוח הנ"ל והוא מבוצע כאשר יש תסמינים גל בגיל שנה. במידה ויש תלונות קבועות ואי והפרעה לאיכות החיים הניתוח בהחלט רצוי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים