מים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/01/2012 | 20:50 | מאת: יעל

ערב טוב, היום קילחתי את בניבן חודשים ובטעות מילאתי את המים באמבט מעבר לרגיל. באמצע האמבט הבחנתי כי אוזנו השמאלית נמצאת בתוך המים, כלומר הוא סובב את הראש לכיוון מסויים ואז המים נכנסו לו לאוזן.לצערי שמתי לב לזה רק באמצע האמבט, האם יכול להיגרם נזק כלשהו?

שלום יעל אין כל בעיה בהרטבת האוזניים ואין לך ממה לחשוש. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים