ילד בן שנתיים מחרחר אחרי אבחנת רופא על וירוס הקאות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/01/2012 | 20:27 | מאת: עינבל

שלום ד"ר גורדין. יש לנו ילד כבן שנתיים, כאמור אחרי אבחנה של וירוס הקאות מחמישי האחרון, שלשום. ההקאות הפכו לפליטות של ליחה רבה, שיעול קשה ביותר, ושומעים ממש חרחורים... יש גם חום שהיה שלשום וחזר שוב היום (נע מ 39 + - ), האם יש לך הצעה כלשהי מלבד לחזור מחר כמובן לרופא שלנו ? האם יכול להיות דלקת ריאות ? תודה רבה לך ! עינבל

שלום ענבל השאלה לא ממש מתחום עיסוקי. רופא הילדים הוא הכתובת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים