גוש דונג באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/01/2012 | 20:45 | מאת: נעה

שלום, הבן שלי בן 3. ביום ראשון הקיא, אח"כ נראה מאושש ובלילה מתוך שינה, נראה היה שהוא הוזה דברים- דיבר עם עיניים פקוחות ובכה ורעד בכל גופו- ללא חום.זה נמשך כרבע שעה. בבוקר כשהתעורר לא זכר דבר. זו היתה פעם ראשונה שעברנו חוויה מסוג זה... למחרת (יום ב') עלה לו החום ל-38.5, אך כמו שעלה כך גם עבר. אתמול (יום ג') היה בסדר כל היום, והיום שוב הקיא אחה"צ,ואח"כ נרדם. מתוך שינה שוב עבר את אותו התקף הזיות (כך זה נראה לפחות...), ללא חום. אתמול בבוקר ביקרתי איתו אצל רופאת הילדים שאמרה שנראה שהכל בסדר, מלבד אודם קל באוזן שמאל+ גוש דונג באוזן ימין שלא מאפשר לה לראות מעבר... כששאלתי אותו היום אם כואב לו משהו, הוא ענה ששתי האזניים... שאלתי היא- האם גודש באזניים עשוי לגרום להקאות והזיות? למיטב ידיעתנו הוא לא קיבל מכה חזקה בראש, כך שאפשרות של זעזוע מח נראית לנו לא כל כך סבירה... תודה מראש, נעה

שלום נעה שעווה באוזן אינה גורמת לחום או הקאות. לעומת זאת דלקת אוזניים יכול לגרום לשניהם. לכן רצוי לנקות את האוזן אצל רופא אאג כדי שאפשר יהיה לראות את עור התוף. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים