ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/01/2012 | 20:04 | מאת: אמא צעירה

שלום רב דוקטור גורדין אחרי בדיקה במכון שמיעה לבתי אובחן ליקוי שמיעה קל, הקלינאית רשמה: התקבלו הפניות ראש לקולות V.D FF: RT 20db LF30db חייבים להבדק אצל אאג, בנתיים היינו אצל רופא ילדים-אין דלקת אוזניים, אבל יש לנו נוזלת כרונית, נושמים דרך פה, כל הזמן הוא פעור ושמתי לב שהקטנה מדי פעם מתעסקת עם אוזניים שלה, כאלו משפשפת אותם.. לדעתך יש עוד סיבות לאיבוד שמיעה, האם כדי לעשות צילום פנים? תודה על תשומת לבך..

שלום ראשית רצוי להבדק ע"י רופא אאג לפני ביצוע בדיקות כלשהם. יש להגיע עם תוצאות בדיקת השמיעה. לפי התוצאה המדווחת השמיעה סבירה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים