קובלישן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/12/2011 | 10:30 | מאת: עמוס

הבן שלי צריך לעבור ניתוח להסרת השקד השילישי. האם שיטת קובלישן לניתוח עדיפה על השיטה המסורתית?

שלום עמוס עיקר היתרון של קובלשיין הוא בכריתת שקדים, שם השימוש בו מאפשר כריתה חלקית של השקדים וכתוצאה מכך כאב מופחת בצורה משמעותית. לגבי האדנואיד אין ממש הבדל בתוצאות זה כל עוד המנתח משתמש במראה להדגמת האדנואיד ומבצע כריתה/ צריבה של גדם האדנואיד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים