מומחה א.א.ג לאיבחון במקרה של דום נשימה בדרגה גבוהה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/12/2011 | 15:25 | מאת: קרן

שלום, לאחר ביקור במעבדת שינה נקבע כי בני (בן 9 וחצי חודשים) סובל מדום נשימה בשינה בדרגה גבוהה (כ 25 פעמים בשעה בממוצע). 1- האם קיים סיכון בריאותי במצב זה, אם כן מהו? 2- האם תוכל להמליץ בבקשה על מומחה א.א.ג באיזור המרכז והשרון שיוכל לבדוק את התינוק? המייל שלי הוא [email protected] תודה

שלום קרן 1. כן- תלוי במידת הירידה בחימצון והצריבה של דו תחמוצת הפחמן. בעיה ממושכת יכולה להוביל להפרעה ראתית, לבבית והתפתחותית 2. אין המלצות בפורום על מטפלים ספציפיים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים