דם בליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/12/2011 | 09:50 | מאת: ליליאן

דר גורדין שלום, בני בן השנתיים וחצי, ברקע אסטמה. חום גבוה מיום ששי. ביום ששי נבדק אצל רופא משפחה, בדיקה תקינה ללא ממצאים. עם נורופן החום עולה כל 5-6 שעות. הבקר, הקאת ליחה עם דם(הפרשה חומה ודם אדום). קבעתי תור לרופא הערב. אשמח לשמוע דעתך, מודאגת מאוד!!!!

שלום לילאן קרוב לודאי שמדובר בדמם על רקע המאמץ בשיעול . בד"כ הדמם הנ"ל חולף לבד. כמובן שחשוב להבדק ע"י רופא ולהיות במעקב. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים