כאבי גרון וראש שבועיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/12/2011 | 13:51 | מאת: hanaraviv

נכדי בן 12 עם כאבי גרון כבר שבועיים.3 פעמים עשו לו משטח וזה היה שלילי, אין שום דלקת. הילד כבר שבועיים עם חום 38 מעלות כאבי גרון, ואין שום שיפור במצבו. לפני יומיים עשו שוב משטח גרוןויצא שיש לו סטרפטוקוקוס לא מסוג A מה זה בדיון ואיך מטפלים בזה. תודה רבה סבתא חנה

רצוי מאד לגשת לרופא אאג להתייעצות בדיקה והמלצות טיפול. STERP מטופל ע"י פניצילין גם כאשר מדובר בזן שהוא לא A. משך המחלה קצת מוזר למחלה חיידקית רגילה בהחלט סביר להניח שזה החל כמחלה וירלית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים