זיהום בפוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/12/2011 | 16:49 | מאת: כרמית

בני בן השנתיים וחצי גם עם נזלת שתקוע למעלה האף הוא נוחר בצורה כבדה מאוד ,בשעת האוכל שומעים שהוא סתום לגמרי והנזלת שיורדת מידי פעם היא ירוקה היינו באף אוזן גרון והוא נתן לנו מוקסיפן ל10 ימים השאלה עם זה יעזור לאחר מכן או יחזור ? ועם יש סיכוי שזה נגרם מאבק של שטיחים

שלום כרמית נזלת יכולה להיות ממספר סיבות, כאשר הגדלה ופעילות יתר של השקד השלישי היא אחד השכיחות בגיל הנ"ל. טיפול אנטיביוטי יכול לשפר את הנזלת אך רק זמנית לכן אינו מקובל כטיפול רוטיני. אבק יכול לתרום לנזלת אלרגית אם כי היא פחות שכיחה בגיל כה צעיר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

18/12/2011 | 19:17 | מאת: כרמית

באף אוזן גרון אמרו שזה זיהום בפוליפ ונתנו לו מוקסיפן אנטיביוטיקה ל 10 ימים גם שנה שעברה זה היה לו פעם אחת בחורף , אך אפשר למנוע את זה שלא יחזור יותר תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים