בת 4.5 עם דלקת אוזניים שיוצאת כבר 24 שעות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/12/2011 | 00:00 | מאת: בקי

תודה על התגובה לשאלתי היום. הגיע הלילה, קיבלה נורופן לפני שעה והילדה לא שקטה היא עדיין במיטה אבל בחוסר שקט שגם מדיר שינה מעיניי , היא כבר 48 שעות על נורופן ו24 שעות שנוזלת מהאוזניים הדלקת, אני נורא חוששת שזה יכול להסתבך והייתי מאוד רוצה שרופא א.א.ג. יראה אותה אך כעת אין אפשרות לקבוע תור ומחר לא בטוח שיהיה תור ואני רק צריכה שרופא יסתכל ויתן הבחנה. האם בלי קשר לתור להתחיל טיפול אנטיביוטי? לפני חודש היא לקחה אנטיביוטיקה בגלל האוזניים אני לא רוצה שכל חודש היא תקח.... מה ההשלכות לכך שנוזלת דלקת מהאוזניים כל כך הרבה שעות ואם הנורופן לא משפיע האם צריך מיון? תודה

לא רצוי להתחיל טיפול ללא בדיקת רופא. אני מקווה שכעת כבר הגעת לרופא אאג או ילדים. באוזן מפרישה לעיתים מספיק לתת טיפות בלבד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים