נחנק הרבה לאחרונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2011 | 23:59 | מאת: דנה

לילה טוב בני בן 4.5 לאחרונה קרו כבר מס' פעמים שנחנק בזמן אכילת תפוח ומלפפון כנראה שבגלל הקליפה ,הוא עושה תנועות חנק ובסוף יוצא לו או שהוא מוציא חתיכת קליפה.אמרו לי לקחת אותו לאף אוזן גרון שיבדוק אם יש משהו ,מה זה יכול להיות? קשור באמת לאף אוזן גרון או כדאי לחפש תשובות אצל רופא אחר ?לא קרה עד לפני כמה שבועות .. תודה

שלום דנה סיפור קצת מוזר. אך רצוי להבדק אצל רופא ילדים ורופא אאג. לא בטוח שמי מהם יצליח לראות משהו אך לפחות להאזין לריאות ולנשימה של הילד ולכוון אותך מה הלאה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים