הכנסת גוף זר לאף ע"י פעוט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/12/2011 | 17:42 | מאת: מלי

שלום רב!בני בן השנתיים הכניס לפני 3 ימים שקד של מרק לאף. הגענו למיון והרופא הוציא אותו בעזרת שאיבה. כל השקד כנראה יצא. אך הרופא הוסיף שעלינו לשים לב ביומיים הקרובים שאם יש הפרשות מהאף אז שיהיו משני הנחיריים. עד היום יש רק נזלת מהנחיר השני. כלומר הנחיר שלא נכנס השקד מה עלינו לעשות? האם זה חריג? תודה

שלום מלי לא נשמע שיש מקום לדאגה. רצוי בדיקה אאג חוזרת בקהילה בעוד מספר ימים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים