נוזלים באזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/12/2011 | 10:17 | מאת: רחלי

שלום. שמנו לב שבני בן ה-5 לא שומע מדי טוב. מבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון הוא אבחן נוזלים באזניים. הבעיה היא שלפי דבריו הנוזלים כבר סמיכים ממש (חלבון צמיגי) ואין הרבה סיכוי שהסירופ יעזור. וכנראה נצטרך ניתוח כפתורים הסירופ שנתן לנו Histadex רציתי לשאול לדעתך. האם יש סיכוי? האם יש טיפול אלטרנטיבי לדבר כזה תודה

שלום רחלי הסירופ אינו יעיל. התופעה יכולה לעבור לבד אם כי החורף אינה תקופה ממש מוצלחת לריפוי עצמוני. ניתן לנסות את מכשיר ה EARPOPPER מצליח למנוע לעיתים התערבות ניתוחית. השאלה מה חומרת ליקוי השמיעה. במידה וקרוב לנורמה גם נוזל סמיך אינו סיבה להערבות מידית, ניתן להמתין ולחזור על בדיקת שמיעה בעוד מספר חודשים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים