טיסה ונוזלים באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/11/2011 | 20:54 | מאת: עדי

שלום, לבני בן ה-3 גילו נוזלים באוזן אחת, עלינו להיות במעקב, אך אנו טסים בעוד כשבוע וחצי, ורציתי לדעת אם יש איסור לטוס במצב כזה? האם ניתן להקל על הילד בזמן ההמראה והנחיתה? בתודה מראש, עדי

שלום עדי אין איסור כזה. יתכן והילד ירגיש לחץ באוזן בעת נחיתה. ניתן להשתמש בטיפות אף דוגמת אוטרווין כחצי שעה לפני הנחיתה וללעוס מסטיק או סוכריה לפני הנחיתה . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים