אוזניים בולטות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/11/2011 | 14:39 | מאת: נעמי

שלום, לביתי התינוקת יש אוזניים בולטות מאוד. היא נולדה עם אוזניים בסדר ורק בגיל 3 חודשיים האוזניים התחילו לגדול ולבלוט. הבנתי שניתוח אפשר לעשות רק בגיל 5 או שש. האם יש אולי דרך להדביק בנתיים. אין אדם שרואה אותה ולא מסתכל על האוזניים. אני חייבת לציין שלי ולבעלי יש אוזניים קטנות וצמודות. לא ברור מאיפה זה הגיע. מה לעשות? תודה נעמי

שלום נעמי כן בהחלט יש דרכים נוספות במיוחד בגיל הינקות, כולל הדבקה. רצוי לפנות לרופא פלסטיקאי או למרפאה בעיסוק בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים