הפרשות עם ריח רע מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/11/2011 | 09:51 | מאת: לולה

שלום! ביתי בת 4.5, לפני כחצי שנה עברה ניתוח כפתורים. לפני כחודש סבלה מכאב באוזן שחלף ללא טיפול (מלבד טיפות אוטידין). לאחרונה יש לה הפרשות מהאוזן בעלות ריח רע, אך ללא כאבים. האם הדבר דורש ביקור אצל רופא או טיפול כלשהו? תודה רבה.

שלום לולה בהחלט כן. ההפרשה מצביעה על תהליך זיהומי והריח הרע לרוב מחשיד לזיהום ע"י חיידק מסוים. בשלב הראשוני נהוג לטפל בטיפות אנטיביוטיות. לרוב זה עוזר וההפרשה מפסיקה. במידה ואין שליטה על הזיהום הפתרון הוא בהוצאת הצינורית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים