שיעול עם ליחה לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/11/2011 | 00:12 | מאת: רז

לאחרונה אני ואישתי חלינו בוירוס בגרון שגרם לנו לשיעול עם ליחה. בימים האחרונים גם בנינו החל גם הוא להשתעל ובנוסף יש לו נזלת ירוקה. השיעול מפריע לו בשינה. שמנו לו אדים קרים וקפסולת קרבול, אך נראה שדבר לא עוזר. מה ניתן לעשות כדי להקל עליו, תודה.

שלום רז יש הגבלה בסוגי הטיפול לשיעול בגיל הצעיר של בנך. כל הדברים שציינת יכולים לעזור. ניתן להשתמש בתרסיס מי מלח לאף. במידה ושיעול אינו מוקל ניתן לנסות אינהלציה עם מי מלח, אינהלציה עם ונטולין (לאחר בדיקה ומרשם רופא) ועוד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים