תינוקת בת שבועיים - נזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/11/2011 | 12:29 | מאת: ענת

שלום רב, ביתי בת שבועיים מנוזלת מזה כ-4 ימים דבר הגורם לה לחירחורים, וקושי בשינה היינו אצל רופא, שהמליץ על שימוש בתרסיס מי מלח בלבד, ובנוסף אמר שאין כל בעיה בשימוש בשואב נזלת ( עשיתי זאת מס' פעמים והיתה הקלה משמעותית) מחיפוש בפורומים קראתי שלא מומלץ להשתמש בשואב נזלת - כיוון שיכול לגרום לפגיעה ברירית האף - האם נכון? והאם ייתכן ששימוש של 4 פעמים ביום במשך 4 ימים גרם נזק?

שלום ענת כל עוד השימוש נעשה בזהירות ללא הפעלת כוח רב ושמירה על חוסר תזוזה של הילד לא אמורה להיות בעיה. נזק לא סביר. בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים