התינוק מנוזל כבר חודש...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/10/2011 | 09:14 | מאת: ורד

שלום רב, התינוק שלי בן 4 וחצי חודשים. הוא מנוזל מאוד כבר חודש. בלילה גם משתעל לעיתים עד כדי הקאה (ליחה). בזמן הנשימה יש חרחור. הייתי אצל הרופא מספר פעמים והוא טוען שהילד מקורר אך אין שום דבר בריאות או בגרון או באוזן. אני מטפטפת מי מלח וגם נותנת טיפות R49 הומאופטיות וכלום לא עוזר. אתמול היה גם חום 38.5 אבל היום כבר לא. מה עושים ? על אף שהילד אוכל ושמח במהלך היום , הוא מתקשה מאוד לישון בלילה.. תודה...

שלום ורד קרוב לודאי שמגובר במחלה וירלית והטיפול בה תומך בעיקרו. מכשיר אדים ללילה, שמוש בתרסיס מי מלח, אינהלציות של ונטולין ומי מלח חשוב המעקב של רופא הילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים