תינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/10/2011 | 11:01 | מאת: שוקי

שלום נולדה לנו תינוקת לפני יומיים ועשו לה בדיקת שמיעה היום ונמצא שאינה שומעת הבודקת טוענת שתעלת האוזן קטנה מאד היא נולדה 2800 גרם וגם יש לה ליכלוך באוזן ולכן הבדיקה אינה מגלה עך בעיה ויש לבצעה שוב בעוד שבועיים ושאלתי היא האם באמת אין מה להילחץ והאם אין לעשות כלום בינתיים בתודה מראש

שלום שוקי לצערי הרב תצטרכו להמתין בסבלנות עד לבדיקה הקובעת. לבדיקת הסקר יש תשובות שגויות לעיתים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים