דלקת גרון אצל ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/10/2011 | 09:02 | מאת: כרמית

ביום ב' האחרון(10/10) נתגלה אצל בתי חיידק בגרון, היא החלה בטיפול אנטיביוטי (מוקסיפן פורטה 250, 9cc פעמיים ביום, החום עדיין לא ירד וזה מאוד מדאיג, בביקור אתמול אצל הרופא הוא אמר שיש שיפור בנפיחות ואין סימן לאודם בגרון, אציין כי החום מאוד גבוה מעל 39 מעלות, מה עושים?

שלום כרמית האם נלקחה תרבית? אם כן איזה חיידק זה והאם רגיש למוקסיפן. במידה ולא יתכן ומדובר במחלה וירלית ובכל מקרה במצבים אלה אין צורך בטיפול כלשהו. נדיר שזיהום חיידקי בלע והשקדים אינו מגיב למוקסיפן כך שלא נראה שיש צורך בשינוי טיפול. בכל מקרה במידה והחום לא עובר צריך להבדק שוב אצל רופא ילדים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

14/10/2011 | 19:59 | מאת: כרמית

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים