שחור באוזנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/10/2011 | 11:19 | מאת: צילה

בס"ד בני בן שנה בדיוק, סובל מדלקות נשנות באוזנים ובדיקת bera מצאה כי ישנו ליקוי הולכתי בינוני בתדרי השמיעה בלבד. פעמים לאחר ניקוי של אוזנו עם מי חמצן יצא שחור מהאוזן שלו וגם רופאת הילדים הייתה המומה ואמרה שאף פעם לא ראתה דבר כזה. האם אתה מכיר? מה הקריטריון לפיו מחליטים לבצע או לא ניתוח כפתורים? תודה רבה צילה

שלום צילה ללא בדיקה לא אוכל לתת פתרונות. קרוב לודאי שמדובר בקריש דם או שעווה. לעיתים פטרת של תעלת השמע החיצונית מתבטאת בהפרשה שחורה. רצוי להגיע לבדיקה של רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים