נזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/10/2011 | 07:27 | מאת: יונתן

שלום, בן ה-4 שלי מנוזל מעט בשבוע האחרון- ממש מעט נזלת שקופה שמציקה לו בקצה אפו. עדיין לא יודע לקנח את האף. הבוקר עשה מספר "אפצ'ים", כשבכל פעם יצאה מאפו כמות גדולה מאד של נזלת צמיגית וירוקה. האם הצבע מעיד על כך שהנזלת דלקתית? האם יש צורך לפנות לרופא?

שלום יונתן התיאור מתאים למחלה שכיחה ובנלית וקרוב לודאי אינה מצריכה ברור נוסף. ניתן להשתמש בטפות מי מלח אאו טיפות אוטריווין לילדים. במידה והתלונות לא חולפות תוך מספר ימים נוספים רצוי לפנות לרופא הילדים. הצבע אינו חשוב באבחנה של נזלת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים