תינוק בן חצי שנה עם נזלת חמורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/09/2011 | 08:00 | מאת: רן

שלום, התינוק שלי בן חצי שנה וכבר חודש שהוא מצונן, ניסנו את כל השיטות האפשריות-מי מלח, קרבול, מכשיר אדים, הרמת המזרון.... ביומיים האחרונים יש לו חום בין 38.8-39.0 אנחנו נותנים אקמולי וזה יורד ואחרי כמה שעות חוזר. השאלה שלי היא כזו- האם יש דרך אצל רופא מומחה אולי שמישהו יישאב לו את הנזלת? אני שומע שהיא תקועה לו במעבר בין האף לגרון, הוא כמובן גם משתעל מידי פעם שיעול ליחתי, ניסינו לשאוב בעצמנו אבל זה לא הלך ולא רצינו להזיק לו עם הרבה ניסיונות. זה גם מפריע לאוכל לרדת הוא בדיוק הקיא לנו עכשיו לדעתי בגלל כל הליחה שם.... מה עושים???? תודה מראש וחג שמח.

שלום רן התיאור מתאים למחלה וירלית של דרכי הנשימה העליונות. שאיבה של ההפרשות לא תפתור את הבעיה. הטיפול בעיקר תומך, דוגמת שימוש באינהלציות של ונטולין ומי מלח. רצוי להבדק ע"י רופא ילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים