ירושלים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/09/2011 | 15:59 | מאת: שיר

ביתי בת 7 חודשים בבדיקות השמיעה לאחר הלידה וביום השיחרור לא צלחו, לכן הופנו אותנו לבדיקת שמיעה בגיל שבועיים .והבדיקה הנ"ל עברה בהצלחה בשתי האוזניים, אך כרגע עשינו בדיקת שמיעה רגילה, ולא נרשמו תגבות אפילו לעוצמת קול גדולה (85) פעם אחת נשמעה תגובה לעומצת קול 60 באוזן אחת. האם יש מצב שביתי כבדת שמיעה? האם זה בעיה נרולוגית ? מה המשמעות של חוסר בהלה מעוצמת קול גובהה

שלום שיר אתם צריכים לבצע בדיקת BERA לצורך אפיון ליקוי השמיעה וחומרתו. רק לאחר מכן ניתן לדבר על סוג הליקוי, ברור הרצוי והטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים