הסרת הצינוריות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/09/2011 | 11:48 | מאת: מאיה

שלום, בני בן ה4 עבר לפני 10 חודשים ניתוח כפתורים. כרגע הצינוריות בדרכן החוצה ויש לו מעט רגישות באוזניים (בעיקר כשמנסים לשים את הפקקים במקלחת) לטענת הרופא מקופ"ח יש להמתין שהצינוריות ייצאו לבד, אך לטענת הרופא המנתח יש להוציאן בכוח לאחר שנה.(עוד כחודשיים) האם לחכות שהצינוריות יצאו לבד או להותיאן בכוח? האם הריגישות באוזניים נובעת מהצינוריות? תודה

שלום מאיה אין צורך למהר ועדיף לתת לצינוריות להפלט לבד. בד"כ ההמלצה להוצאה אקטיבית ניתנת כאשר הצינורית נמצאת באוזן מעל שנתיים. בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים