הפרשה תמידית מהאוזן לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/08/2011 | 20:50 | מאת: י.א

שלום, בני בן הארבע עבר ב - 27 לאפריל 2011 ניתוח כפתור באוזן שמאל מלווה. כיומיים לאחר הניתוח החלה הפרשה לבנה/חומה/מוגלתית בעלת ריח רע ובתדירות גבוהה מהאוזן. הרופא המנתח המליץ על טיפול אנטיביוטי של טיפות סילוקסן וכשזה לא עזר ניסינו גם 10 ימים אנטיביוטיקה מהפה - מוקסיפן. גם ללא הועיל. אנחנו מקפידים מאוד מהיום הראשון בשימוש באטמים. האם התופעה מוכרת? מה הגורמים לה? מה הטיפול? מה יהיה אם וכאשר יצא הכפתור? תודה מראש על כל תשובה והכוונה. י.א

שלום לעיתים הצינורית גורמת לתגובת גוף זר באוזן שמתבטאת בהפרשה ממושכת. כאשר הטיפול השמרני (קרי טיפות, מי חמצן וניקוי של האוזן ) לא עוזר יש לשקול הוצאה של הצינורית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים