ניתוח שקדים ודואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/08/2011 | 18:36 | מאת: ענ

שלום רב בני בן ארבע ויש לו שקדים מוגדלים לפני שנה התחלנו לישמוע שהילד נוחרו וסובל מהפסקינשימה. במעבדת שינה נאמר לנו שיש לו חסימה נשימתית קלה וב- 4.8% מן הלילה רוויון החמצן מתחת ל90% האם זה סיבה שמצדיקה ניתוח האם זה משהו שיכול לעבור בגיל יותר מאוחר ? חשוב לציין כי במהלך היום אינו סובל מקושי בנשימה או קושי לנשום מהאף. התבקשנו גם לעשות צילום של שקד שלישי האם יש צורך בכך? השמח לתשובה

שלום ניתוח שקדים מומלץ מאד במקרים של הפסקות נשימה בילדים. התופעה יכולה בהחלט לבד אך משך הזמן לא ניתן לחיזוי ברור. לעיתים זה מספר חודשים ולעתים גם מספר שנים. ניתן להמתין אך גם חוסר ניתוח יכול להיות מסוכן גם כן בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

25/08/2011 | 18:03 | מאת: אני

בדיקת כותרת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים