אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/08/2011 | 23:46 | מאת: סיגל

שלום ד"ר גורדין! בני בן ה-15 נולד עם שפה שסועה וסובל מאוזניים לאורך השנים סבל מירידה בשמיעה ומנוזלים ועבר ניתוח צינוריות 4 פעמים .לפני כשבועיים הגענו לרמב"ם כתוצאה מכאב ואלאחר בדיקה גילו שיש לו ציסטה באוזן ימין ובנוסף גילו גם נקב(אין צינורית) . היום התחיל לנזול דם מאוזן שמאל (שיש צינורית). אשמח אם תוכל לייעץ לנו על המשך טיפול

שלום סיגל אני ליכול לתת המלצות ללא בדיקת הילד. בדיקת שמיעה מאד רצויה גם כן. אנו בקשו הפניה למרפאת אאג ילדים ברמבם ואוכל לבדוק אותו ד?ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים