פוליפ באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/08/2011 | 09:51 | מאת: טלי

בתי בת 9 מנוזלת בערך כחודש בימים האחרונים הופיע גם מעט דימום, אציין כי היא לא סובלת בדר"כ מנזלות ילדה בריאה בדר"כ . אתמול היינו אצל רופא אף אוזן גרון והוא אמר ללכת לסיטי סינוס וכנראה ניתוח. לטענתו אין טיפול אחר מלבד ניתוח מה שלא ניראה לי כלל, אשמח לשמוע לדעתך. תודה

שלום טלי קשה לי להתרשם ללא בדיקת הילדה. לא ברורה לי הפתולוגיה וסוג הניתוח שמתוכנן. את צריכה לשאול את הרופא הממליץ על הסיבה לניתוח, איזה סוג של ניתוח ומה התועלת והסיכון ממנו. יתכן ויהיו תשובות ברורות לאחר ה ct בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים