חיידק באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/08/2011 | 08:21 | מאת: מור

בוקר טוב אריה גורדין , לאחר בדיקת תרבית אוזן נמצא כי יש לבתי בת השנה ושמונה חיידק בשם סטרפטוקוק פנאומוניה אנטרוקוקי קלואקה איזה טיפול להקנות לה ? האם צריך לפגוש רופא מיוחד למחלות זיהומיות אשמח לעזרתך תודה מור

שלום מור קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקת הילדה ושמיעת התלונות. בד"כ בתרבית יש גם בדיקת רגישות של אנטיביוטיקות שונות. הטיפול יכול להיות מקומי (טיפות) או סיסטמי (אנטיביוטיקה דרך הפה) זה תלוי בסוג הדלקת ובמצב הילדה כעת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים