שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/07/2011 | 22:22 | מאת: ...

האם מדלקת גרון ויראלית בדרכי הנשימה אפשר לחלות במחלת הנשיקה? מהי המחלה הזאת? יצא לי פצע בשפתיים לבן כזה כואב האם יש יכול להיות התפתחות של מחלקת הנשיקה?

מחלת הנשיקה היא אחד הסוגים של מחלות וירליות של דרכי הנשימה העליונות. מחלת הנשיקה גורמת לתסמינים דמויי שפעת. לרוב יש גם כאבי גרון וכאבי בטן. ברוב המקרים המחלה חולפת לאחר מספר ימים ללא בעיות. בחלק קטן מהמקרים ישנה הפרעה בכבד, עייפות כרונית ועוד. לא ניתן לקבוע אבחנה ללא בדיקה. בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים