גושים בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2011 | 20:00 | מאת: אסף

אני בן 17 בלי בעיות קיצוניות.. כבר שבועיים יש לי גושים בצוואר, כמו גולות כאלה. בחלק הימני. אחד גדול יחסית קרוב ללסת. שניים קטנים בחלק התחתון של הלסת ועוד שניים קטנים שנמצאים מתחת לאוזן. זה די מדאיג אותי. מה זה יכול להיות?

עליך לגשת לרופא המשפחה או אאג לבדיקה. נשמע כמו זיהום שך התתעור או בלוטות למפה מוגדלות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים