שקד מוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/07/2011 | 03:06 | מאת: ירדן

בתי בת שנה סובלת כ3 חודשים מנחירות. לא מצליחה לבלוע מוצקים (אפילו חתיכות קטנות גורמות להקאה) אוכלת מצוין מרוסק ודייסות. בשבוע האחרון התחילה להתקשות לשתות מבקבוק, לא מצליחה לנשום במקביל ועוצרת לנשום דרך הפה. נשלחנו לצילום נזופרניקס ובתוצאות כתוב: "שקד שלישי מוגדל גורם להיצרות מעבר אויר" האם זה יכול להסביר גם את בעיות האכילה וכיצד יש להתקדם הלאה?

שלום ירדן כן בהחלט. חסימה אפיית יכולה לגרום להפרעה נשימתית ולהפרעות אכילה. רצוי להבדק ע"י רופא אאג והחליט על תוכנית טיפולית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים