צינון ושיעול בבן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/07/2011 | 09:20 | מאת: אדר

בשבועות האחרונים בני החל להוציא שיניים. לצד זאת הופיעה ליחה, שנראה כי לא הפריעה לתפקודו היומיומי. עם זאת, בימים האחרונים הוא לא חש בטוב,הקיא בשתי הזדמנויות שונות ומתקשה מאוד לישון. הרופא, לאחר בדיקה סבר כי זה רק השיניים, אך ביומיים האחרונים הוא משתעל כל הזמן ואף נראה מצונן. האם יש קשר בין הדברים או שהוא פשוט חולה? כך או כך, מה צריך/ניתן לעשות על מנת להקל עליו?

שלום אדר התאור מתאים מחלה חריפה של דרכי הנשימה. הטיפול בעיקרו תומך, מי מלח לאף ואינהלציות של מי מלח או ונטולין לשיעול. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים