אוכל שנדבק ללשון לחיך אצל ילד בן 8

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2011 | 20:45 | מאת: יו

הבן שלי בן 8 והיום במהלך ארוחה הוא לא הצליח ללעוס את האוכל. הוא טען שהאוכל נדבק לו ללשון ולחלל הפה. מאז כמעט כל דבר שהוא אוכל נדבק ללשון: מלפפון אורז. הוא מתאר את התחושה כחתיכות של אוכל שהוא לא מצליח לבלוע. הוא מכניס את היד לגרון בניסון להוציא את האוכל של נדבק. ממה זה יכול להגרם? תודה, י

לא ברור לי. רצוי לפנות לרופא ילדים או רופא אאג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים