שעווה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/06/2011 | 14:18 | מאת: כרמית

שלום ביום שבת הייתי עם בני (בן שנתיים ו-3 חודשים) במוקד רפואה דחופה עקב חום גבוה. הרופאה ראתה אודם באוזן אחת, ובאוזן שניה אמרה שלא מצליחה לבדוק עקב שעווה. רשמה מוקסיפן, אכן חל שיפור. האם צריך/מומלץ לנקות שעווה? למי צריך לפנות כדי לנקות את השעווה רופא ילדים או אאג? האם כדאי לטפטף איזשהן טיפות לפני כן? האם יש לחכות מספר ימים מאחר וייתכן שיש לו דלקת גם באוזן זו? תודה

רופא אא"ג הוא הכתובת רצוי להשתמש בטיפות או תרסיס על בסיס שמן דוגמת CLEAN EAR מספר ימים לפני שמגעים לרופא. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים