דלקת אוזניים אחרי ניתוח צינוריות-דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/06/2011 | 19:24 | מאת: אליס

שלום שמי אליס ואני מאוד מודאגת בני עבר פעם שניה ניתוח צינוריות.(הניתוח היה בינואר אחרון)לפני יומיים בערך גיליתי שיצא לו דם מהאוזניים למחרת לקחנו אותו לרופאת משפחה מכיוון שלא היה תור לרופא אא"ג שלו.ביום שישי אחרון הוא קיבל אנטיביותיקה מוקסיפן 3 פעמים ביום התחלנו את הטיפול מייד.יוצא לו נוזל צהוב זוהר כזה ויצא לו גולה מאחורי האוזן.זה מאוד מלחיץ.השאלה האים המוקסיפן מספיק לדלקת או שיש צורך לקחת את הילד לבית חולים שישאבו לו את המוגלה? הילד בן 5

שלום אליס הפרשה מוגלתית לאחר ניתוח צינוריות שכיחה למדי. הטיפול הראשוני היעיל ביותר הוא טיפות אנטיביוטיות. אין בד"כ צורך באנטיביוטיקה דרך הפה והיא גם לרוב אינה עוזרת. רצוי להבדק על ידי רופא אאג שיחליט על הטיפול המתאים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים