האם מותר לילד לטוס כאשר יש לו מים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/06/2011 | 06:37 | מאת: אורית

ד"ר גורדין שלום, לבני עידו בן שנתיים וחודשיים אובחן נוזל בתעלות בשתי האוזניים אשר אינו דלקתי בשלב זה. אנחנו גרים בקליפורניה ומתוכננים לטוס לישראל ביום חמישי הקרוב. האם הטיסה עלולה להיות מסוכנת עבור עידו? האם מומלץ לבטל את הטיסה? תודה, אורית

שלום אורית לא נראה שזה מוצדק לבטל את הטיסה. הסבירות לבעיה משמעותית באוזן בעקבות טיסה נמוך מאד. יתכן והילד ירגיש מעט לחץ ואי נעימות בעת נחיתה שיחלפו במהרה. ניתן לשקול שימוש בטיפות אף מעט לפני הנחיתה להורת הגודש האפי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים