דלקת אוזניים כרונית מלווה בריח רע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/06/2011 | 18:18 | מאת: גלילה

ילד בן 6 סובל מאז הינקות מדלקת אוזניים ללא כאבים מלווה בהפרשה בעלת ריח רע. בזמנו טופל לסרוגין כמה פעמים באנטיביוטיקה ללא הועיל.כיום סובל מבעיות שמיעה ומשתמש במכשיר שמיעה. מה ניתן עוד לעשות? אנחנו מאד מודאגים

שלום גלילה עליכם לבפנות לבדיקת רופא אאג בשלב ראשון. לפי ממצאי הבדיקה ותוצאות בדיקת השמיעה ניתן לחשוב על ברור נוסף וטיפול. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים