סי טי לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2011 | 20:36 | מאת: נעמה

שלום, ביתי,בת שנה וחמישה חודשים נולדה עם נחיר סתום,אנחנו אמורים בעתיד הקרוב לעבור ניתוח לפתיחת הנחיר. לפני הניתוח התבקשתי לעשות לה סי טי ראש. האם הנ"ל הכרחי לפני ניתוח מסוג זה? באותו הניתוח היא תעבור גם ניתוח כפתורים תודה

שלום נעמה כן, הבדיקה חיונית לאבחון מדויק ותכנון ההתערבות הניתוחית. CT במקרה זה נעשה ללא חומר ניגוד כך שכמות הקרינה מופחתת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים