אחרי ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2011 | 18:49 | מאת: אילנה עזרא

הנכדה שלי בת שנתיים וחצי עברה לפני כחודש ניתוח שקדים+שקד שלישי לפני הניתוח היא לא דיברה כל כך ברור אחרי הניתוח עד עכשיו היא מדברת מהאף והברות שהיתה אומרת קודם עכשיו היא לא מצליחה להגיד. האם תופעה זו ידועה או שצריך לבדוק אותה?

שלום אילנה הדיבור משתנה בד"כ בעקבות ניתוח לכריתת שקד שלישי כוון שהאף נפתח למעבר אויר. לרוב הדבר חיובי ולוקח זמן להתרגל לקול החדש. במקרים של ספק וחוסר שביעות רצון יש לפנות לרופא אאג המנתח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים