שתף דם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2011 | 13:39 | מאת: שושי

שלום וברכה- מקווה שתוכל לעזור לי אע"פ שיתכן וזה לא הפורום... ביום רביעי האחרון ביתי בת ה-6 נפלה ממיטת קומותיים והתנגשה באחיה- לאח שלום, אבל לה על המצח צמח גוש מרשים בגודלו ובצבעו. ביום שבת בבוקר שמנו לב שהופיע שטף דם בבסיס עין ימין (צמוד לאף) ובמשך השבת שטף הדם התפשט גם לעין השניה- מחזה מפחיד אבל הסקנו שזה תוצאה של הנפילה ביום רביעי. היום יום שני- שטף הדם נראה כמו שני פנסים מרשימים- האם יש צורך בבדיקת רופא? אציין כי אין חשש לפגיעת ראש ב"ה- ההרגשה שלה טובה ולא מתלוננת על כאב חוץ מהמקום של המכה במצח. אודה על תשובתך

שלום שושי בדיקת רופא לאחר חבלת ראש רצויה ביותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים