משטח גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/06/2011 | 13:48 | מאת: עינת

שלום רב, לבני חום וכאבי גרון, בדיוק שלושה ימים אחרי אחיו הקטן עם אותם תסמינים בדיוק. שניהם היו בריאים לחלוטין זה כמה חודשים, אז אנו מאמינים שמדובר בהדבקות (הם עושים אמבטיה יחד, אוכלים מאותם כלים וכדומה). לאחיו היה משטח גרון חיובי וקיבל אנטיביוטיקה, אך לגדול משטח שלילי. האם לתת אנטיביוטיקה הכל מקרה?

שלום עינת לא. הילד צריכה להבדק ע"י רופא. ההחלטה על טיפול אנטיביוטי נעשית על סמך תלונות החולה והבדיקה הגופנית. משטח יכול להוסיף מידה חיוני למרות שהתשובה מגיע לאחר מספר ימים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים