ניתוח צינוריות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/06/2011 | 22:42 | מאת: רינת

שלום, בני בן שנתיים ושמונה חו', עם נוזלים באוזניים,לאחר ביקור אצל רופא ובדיקת שמיעה- הומלץ על ניתוח צינוריות. הילד לא סבל אף פעם מדלקות אוזניים, מדבר הכל (לא כל כך ברור- אבל בגדר הסביר לגילו). האם אין פתרון אחר? היינו רוצים לקבל חוות דעת נוספת, אנו גרים בכרמיאל, חברי קופ"ח כללית, האם נוכל להגיע אלייך לבדיקה? בברכה.

שלום רינת אשמח לבדוק את ילדך בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים