קודם להגיד תודה.. ושאלה לגבי ההחלמה מניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/05/2011 | 20:39 | מאת: אתי

שבוע טוב... ראשית ברצוני להגיד לך תודה ענקית על הטיפול המסור והמקצועי בניתוח של ביתי... ביתי נותחה על ידך ביום שני האחרון, אוכלת שותה וללא חום.. היום שמתי לב שבגרונו באזור הסרת השקדים יש מעין גלד- מוגלה שכזאת כמו בדלקת גרון. האם זה חלק מההחלמה ? או שהדבר מצריך טיפול אנטיביוטי? תודה על הכול......

אהלן אתי אני שמח שאתם מרגישות טוב. הציפוי הלבן על השקדים תקין לחלוטין ומהווה חלק מתהליך הריפוי לאחר הניתוח. אין צורך בטיפול אנטיביוטי החלמה מהירה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים