ניקוי מערות האף אצל תינוק בן 3 שבועות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/05/2011 | 10:25 | מאת: גיא

שלום רב. מידי פעם מצטברים באף של בני התינוק ממש גושים קטנים של לכלוך כמו אצל מבוגרים. לא מדובר בצינון. כדי להוציא את הגושים אני נעזר במקלות אוזניים שגורמות לאי נוחות אצל התינוק. האם זה בסדר לנקות אף בעזרת המקלות אוזניים? ואם לא כיצד ניתן לנקות את גושי הלכלוך באף?

שלום גיא מאד לא רצוי. ניתן להשתמש בפומפה מיוחדת לתינוקות להוצאת הגושים. בנוסף שימוש במי מלח לאף מומלץ בהחלט בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

29/04/2013 | 08:55 | מאת: אני

כיצד השימוש במי מלח?..

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים